Behandlingar

Medicinsk fotvård förebygger, behandlar och lindrar fotrelaterade problem.
Flera av mina kunder som söker efter medicinsk fotvård på söder eller kanske bara fotvård på söder har nära till min mottagning.

Naglar undersöks, slipas, klipps och rensas efter behov. Vid nageltrångsbesvär åtgärdas de vid behandlingen inom medicinsk fotvård. Där huden har byggt på förhårdnader, liktornar, hudsprickor och valkar avlägsnas. Även vårtor, svamp och psoriasis behandlas. Behandlingen inom medicinsk fotvård avslutas med en skön fotmassage och en mjukgörande fotkräm. Om du är intresserad av att veta mer om denna behandling är du välkommen att ta kontakt med mig så svarar jag på alla dina frågor.
Pris fr.645:- ( mellan klockan 10-16, 645:- )
Övrig tid 695:-

Aktiv behandlingstid: 30 min
En härlig massage av underben och fötter främjar blodcirkulationen och ger massor av energi som verkligen piggar upp dina trötta och stela underben. Kan även lindra svullna fötter och ben. Ett skönt fotbad ingår i massagen.
Pris. 400:-

Aktiv behandlingstid:ca. 20 min
Vårtor försvinner inte med en behandling utan kräver ett antal sådana. Väntar man för länge med att börja en behandling tar det längre tid att få fort dem.
Max 5 vårtor 360:-, därefter 50:-/vårta
Pris fr. 360:-

Aktiv behandlingstid: ca. 20 min
Svampbehandling kräver flera olika behandlingar och egenvård
Pris. 360:-

Aktiv behandlingstid: ca. 20 min
Nageltrång finns av olika svårighetsgrad. Jag tar hand om de flesta nageltrång och gör ingrepp efter behov. Huvudsaken är att hjälpa nageln att växa fram utan hinder.
Pris. 360:-

Aktiv behandlingstid: ca. 20 min
Korrigering innebär att man hjälper nageln att växa rakt. Vid upprepade nageltrång behöver man rätta till nageln med olika metoder.
Pris.420:-