Behandlingar

medicinsk fotvård, hammarby sjöstad, sickla
Medicinsk fotvård, fr.645:-

mellan klockan 10-16, 645:- Övrig tid 695:-

Medicinsk fotvård förebygger, behandlar och lindrar fotrelaterade problem alt. fotproblem alt. och det här är en behandling som jag erbjuder till dig i bland annat Hammarby Sjöstad och Sickla med omnejder. Naglar undersöks, slipas, klipps och rensas efter behov. Vid nageltrångsbesvär åtgärdas de vid behandlingen inom medicinsk fotvård. Där huden har byggt på förhårdnader, liktornar, hudsprickor och valkar avlägsnas. Även vårtor, svamp och psoriasis behandlas. Behandlingen inom medicinsk fotvård avslutas med en skön fotmassage och en mjukgörande fotkräm. Om du i Hammarby Sjöstad eller Sickla med omnejd är intresserad av att veta mer om denna behandling är du välkommen att ta kontakt med mig så svarar jag på alla dina frågor.

Fot- & Underbensmassage, 400:-

30 min

En härlig massage av underben och fötter främjar blodcirkulationen och ger massor av energi som verkligen piggar upp dina trötta och stela underben. Kan även lindra svullna fötter och ben. Ett skönt fotbad ingår i massagen.

Vårtbehandling, fr. 350:-

Max 5 vårtor 350:-, därefter 100:-/vårta. ca. 30 min

Vårtor försvinner inte med en behandling utan kräver ett antal sådana. Väntar man för länge med att börja en behandling tar det längre tid att få fort dem.

Svampbehandling, 350:-

ca. 30 min

Svampbehandling kräver flera olika behandlingar och egenvård

Nageltrång, 350:-

ca. 30 min

Nageltrång finns av olika svårighetsgrad. Jag tar hand om de flesta nageltrång och gör ingrepp efter behov. Huvudsaken är att hjälpa nageln att växa fram utan hinder.

Nagelkorrigering, 420:-

ca. 30 min

Korrigering innebär att man hjälper nageln att växa rakt. Vid upprepade nageltrång behöver man rätta till nageln med olika metoder.

Presentkort

Varför inte ge bort en uppskattad fotbehandling, behandling inom medicinsk fotvård eller en härlig fot- och underbensmassage till någon du vill skall få njuta och må bra? Välkommen att ta kontakt med mig om du i bland annat Hammarby Sjöstad eller Sickla med omnejder önskar få mer information om detta.